Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Oportunități de finanțare
 

facebook

youtube


Oportunități de finanțare
SUCCES+

Camera de Comerţ şi Industrie din Vaslui invită cetăţenii români cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul sau reşedinţa în Regiunea de Nord-Est şi care intenţionează să înfiinţeze o afacere non agricolă în mediul urban, să participle la poiectul acestora, SUCCES+.

Finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3, Locuri de muncă pentru toţi, proiectul SUCCES+ va oferi şansa participanţilor de a deprinde competenţe antreprenoriale şi de a primi ajutor nerambursabil de până la 32.000 de euro, pentru a-şi înfiinţa propria afacere.

Detalii la: http://www.ccivs.ro/

 
România-Republica Moldova

În această perioadă, solicitanţii eligibili (administraţia publică naţională/regională/locală şi alte instituţii publice, ONG-uri, instituţii educaționaleInstitute/organizaţii de cercetare; muzee, instituţii culturale/religioase/de cult) din judeţele Botoșani, Iași, Vaslui , Galați şi din Republica Moldova, pot depune proiecte comune de cooperare transfrontalieră cu finanţare nerambursabilă, în cadrul Programului Operaţional Comun România-Republica Moldova, 2014-2020.

Tipuri de proiecte:

  1. Proiecte tip HARD (cu componentă de infrastructură având o valoare de minim 1 mil. EURO);
  2. Proiecte tip SOFT (fără componentă de infrastructură, sau cu o componentă de infrastructură având o valoare mai mică de 1 mil. EURO).

Citeşte mai mult...
 
Se lanseaza proiectul INNOVOUCHER: Implementing a European Label for Innovation Vouchers


Proiectul INNOVOUCHER isi propune sa dezvolte o „eticheta” comuna, o „marca” sub care sa fie reunite instrumentele de finantare de tip „cecuri de inovare” la nivel european – European Label for Innovation Vouchers – prin definirea unui model nou de astfel de instrument care sa incurajeze schimbul de servicii de inovare la nivel transnational.

Prin creare acestui concept nou – European Label – se urmareste stabilirea unui cadru procedural prin care instrumentele de finantare/programele care adera la principiile acestuia sa sprijine cresterea accesului intreprinderilor mici si mijlocii (SMEs) la servicii de cunoastere si tehnologie din toata Europa.

Conținutul integral il găsiți pe www.finantare.ro


 
Initiativa Voluntari UE pentru ajutor umanitar – mobilizare voluntari juniori si seniori

Comisia Europeana a lansat cererea de propuneri de proiecte 2018 in cadrul programului Initiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar” – mobilizare de voluntari. Titlul cererii: Initiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar” – Mobilizarea de voluntari UE pentru ajutor umanitar, inclusiv stagii de ucenicie pentru profesionisti juniori si consolidarea capacitatilor/asistenta tehnica pentru organizatiile de implementare, costuri administrative pentru oportunitati de voluntariat online.

Conținutul integral il găsiți pe www.finantare.ro


 
„Actiuni Urbane Inovatoare” – URBACT III/FEDR – cea de-a treia cerere de propuneri de proiecte (2018)

Comisia europeana a lansat cea de-a treia cerere de proiecte (2018) „Actiuni Urbane Inovatoare”, programul „URBACT III″. Municipiile, orasele si suburbiile pot cere si primi finantare din partea UE, prin FEDR, pentru proiecte urbane.

Depunere:  30 martie 2018
Buget: 5.000.000 euro/proiect

Conținutul integral il găsiți pe www.finantare.ro 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 10 din 66
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop