Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Oportunități de finanțare
 

facebook

youtube


Oportunități de finanțare
POR: S-a modificat ghidul solicitantului aferent apelului de proiecte pentru iluminat public

Autoritatea de Management pentru Program Operațional POR a modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelurilor de proiecte POR/2018/3/3.1/C/1/7Regiuni, POR/2018/3/3.1/C/1/BI si POR/2018/3/3.1/C/1/ITI, Axa prioritară 3 - Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții: 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operaţiunea C – Iluminat Public.

Citeşte mai mult...
 
POR: S-a aprobat ghidul solicitantului pentru finanțarea ambulatoriilor

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a aprobat „Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul specific 8.1 Creșterea accesiblității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Operațiunea A – Ambulatorii.

Citeşte mai mult...
 
SUCCES+

Camera de Comerţ şi Industrie din Vaslui invită cetăţenii români cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul sau reşedinţa în Regiunea de Nord-Est şi care intenţionează să înfiinţeze o afacere non agricolă în mediul urban, să participle la poiectul acestora, SUCCES+.

Finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3, Locuri de muncă pentru toţi, proiectul SUCCES+ va oferi şansa participanţilor de a deprinde competenţe antreprenoriale şi de a primi ajutor nerambursabil de până la 32.000 de euro, pentru a-şi înfiinţa propria afacere.

Detalii la: http://www.ccivs.ro/

 
România-Republica Moldova

În această perioadă, solicitanţii eligibili (administraţia publică naţională/regională/locală şi alte instituţii publice, ONG-uri, instituţii educaționaleInstitute/organizaţii de cercetare; muzee, instituţii culturale/religioase/de cult) din judeţele Botoșani, Iași, Vaslui , Galați şi din Republica Moldova, pot depune proiecte comune de cooperare transfrontalieră cu finanţare nerambursabilă, în cadrul Programului Operaţional Comun România-Republica Moldova, 2014-2020.

Tipuri de proiecte:

  1. Proiecte tip HARD (cu componentă de infrastructură având o valoare de minim 1 mil. EURO);
  2. Proiecte tip SOFT (fără componentă de infrastructură, sau cu o componentă de infrastructură având o valoare mai mică de 1 mil. EURO).

Citeşte mai mult...
 
Se lanseaza proiectul INNOVOUCHER: Implementing a European Label for Innovation Vouchers


Proiectul INNOVOUCHER isi propune sa dezvolte o „eticheta” comuna, o „marca” sub care sa fie reunite instrumentele de finantare de tip „cecuri de inovare” la nivel european – European Label for Innovation Vouchers – prin definirea unui model nou de astfel de instrument care sa incurajeze schimbul de servicii de inovare la nivel transnational.

Prin creare acestui concept nou – European Label – se urmareste stabilirea unui cadru procedural prin care instrumentele de finantare/programele care adera la principiile acestuia sa sprijine cresterea accesului intreprinderilor mici si mijlocii (SMEs) la servicii de cunoastere si tehnologie din toata Europa.

Conținutul integral il găsiți pe www.finantare.ro


 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 6 din 62
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop