Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Oportunități de finanțare
 

facebook

youtube


Oportunități de finanțare
Promovarea valorilor europene prin intermediul unor initiative sportive la nivel municipal

Prezenta cerere de propuneri serveste la punerea in aplicare a actiunii pregatitoare „Promovarea valorilor europene prin intermediul unor initiative sportive la nivel municipal”, in conformitate cu Decizia C(2018) 1602/1 a Comisiei din 21 martie 2018 privind adoptarea programului de lucru anual pe 2018 pentru punerea in aplicare a proiectelor-pilot si a actiunilor pregatitoare in domeniul educatiei, sportului si culturii.

Citeşte mai mult...
 
ERA-Net Smart Energy Systems: SG+ RegSYS

ERA-Net Smart Grids Plus RegSys porneste de la initiativa ERA-Net SG+ pe care o continua si completeaza, devenind ERA-NET Smart Energy Systems. Noul program se concentreaza pe sistemele integrate inteligente pentru energie la nivel regional. Proiectele trebuie sa cuprinda cel putin doi participanti diferiti din doua tari membre ale consortiului ERA-Net SG+ RegSys.

Citeşte mai mult...
 
Politica de coeziune – cerere de propuneri de proiecte 2018, masura de sprijin a Directiei generale Politica Regionala si Urbana din cadrul Comisiei Europene

Directia generala „Politica Regionala si Urbana” din cadrul Comisiei Europene a deschis recent cererea de propuneri de proiecte 2018 care vizeaza sprijinirea actiunilor de informare privind politica de coeziune a UE, care este furnizata prin intermediul a trei fonduri principale: Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR), Fondul de coeziune (FC) si Fondul Social European (FSE). in acest sens, pot participa proiectele care abordeaza impactul unuia dintre aceste trei fonduri intr-o regiune.

Citeşte mai mult...
 
POR: S-a modificat ghidul solicitantului pentru cel de-al doilea apel aferent investițiilor în infrastructura de turism

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice a emis ordinul de modificare a Ghidului specific al solicitantului pentru accesarea fondurilor în cadrul apelului POR/2017/7/7.1/2 Investiţii în infrastructura de turism, din cadrul POR 2014-2020. Astfel, principalele modificări prevăd:

  • Admiterea tipului de înscriere provizorie în cartea funciară pentru proprietatea publică, până la atestarea prin HG, dar nu mai târziu de 12 luni de la semnarea contractului de finanţare;
  • Actualizarea în Ghidul solicitantului a clauzelor contractuale specifice, ca urmare a modificărilor formei de contract din Ghidul general.

Citeşte mai mult...
 
POR: A fost modificat ghidul solicitantului în cadrul apelului pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale - învăţământ antepreşcolar şi preşcolar

Ministru Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a modificat Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație, și  formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare  Obiectiv Specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, Apel dedicat învăţământului antepreşcolar şi preşcolar.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 3 din 62
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop