Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Oportunități de finanțare
 

facebook

youtube

youtube
Oportunități de finanțare
Fluxuri RSS

Noutăți Fonduri Structurale - Informație în sprijinul ideii tale
LIDERUL surselor ONLINE de informare despre fonduri structurale
Fonduri-Structurale.ro

 
PNRR - COMPONENTA 13 REFORME SOCIALE INVESTIȚIA I4 CREAREA UNEI REȚELE DE CENTRE DE ZI DE ASISTENȚĂ ȘI RECUPERARE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

Obiectiv
Acces la servicii de îngrijire pe termen lung de calitate pentru persoanele în vârstă prin intermediul unei rețele de centre de zi de asistență și reabilitare.

Categorii solicitanti eligibili
a) unitățile administrativ-teritoriale, definite conform OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare și constituite potrivit Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativă a teritoriului României, republicată, respectiv:
• județe;
• municipii;
• orașe;
• comune.
b) asociații de dezvoltare intercomunitară înființate de autorități ale administrației publice locale aflate în proximitate, care doresc să înființeze și să furnizeze în comun aceste servicii.

Citeşte mai mult...
 
Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic

Obiectiv
Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic.

Citeşte mai mult...
 
PNRR - COMPONENTA C13.I1 CREAREA UNEI REȚELE DE CENTRE DE ZI PENTRU COPIII EXPUȘI RISCULUI DE A FI SEPARAȚI DE FAMILIE

Obiectiv
Creșterea gradului de integrare și de acces la serviciile sociale și de inserție socio-profesională a unor categorii defavorizate, dezvoltarea unor politice active de stimulare a formalizării muncii și de creștere a impactului și calității serviciilor de asistență socială și de ocupare coroborat cu stimularea accesului pe piața forței de muncă prin dezvoltarea unor formule flexibile de lucru și a unor măsuri de activare în zona economiei sociale.

Categorii solicitanti eligibili
Solicitanții cererilor de finanțare/proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte pot fi furnizorii publici de servicii sociale acreditați în condițiile legii, care funcționează la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor, care pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu furnizori privați de servicii sociale acreditați, din toate regiunile țării.

Citeşte mai mult...
 
PNRR - COMPONENTA C15.I4 Sprijinirea unităților de învățământ cu risc ridicat de abandon școlar (PNRAS RUNDA a II-a)

Obiectiv
Prevenirea abandonului școlar și reducerea părăsirii timpurii a școlii și, implicit, creșterea ratei de tranziție de la învățământul secundar inferior la secundar superior — liceu sau învățământ profesional și tehnic.

Categorii solicitanti eligibili
Apelul SG PNRAS RUNDA a II-a se adresează unităților de învățământ preuniversitar de stat, de masă, cu personalitate juridică, care au o rată de abandon școlar ridicată și performanță școlară scăzută la nivel gimnazial. Acest apel este deschis și unităților de învățământ cu personalitate juridică care demonstrează că au grad de vulnerabilitate medie/ridicată, conform criteriilor mai sus menționate și metodologiei MATE, pe baza datelor din anul școlar 2021-2022.
OBS: - Unitățile de învățământ de stat cu un număr de elevi de nivel gimnazial sub 40, în anul școlar 2022-2023, vor beneficia de activități de sprijin finanțate în cadrul unui proiect distinct centralizat, gestionat și implementat de către Ministerul Educației.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 1 din 118
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop