Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Știri europene
 

facebook

youtube

youtube


Stiri
Coronavirus: 23 de noi proiecte de cercetare vor primi fonduri UE în valoare de 128 de milioane de euro
Joi, 13 August 2020 00:00

omisia va sprijini 23 de noi proiecte de cercetare cu 128 de milioane EUR ca răspuns la pandemia de coronavirus în curs. Finanțarea pusă la dispoziție în cadrul programului de cercetare și inovare al UE Orizont 2020 face parte din angajamentul asumat de Comisie de a consacra 1,4 miliarde EUR inițiativei privind răspunsul mondial la coronavirus, lansată de președinta Ursula von der Leyen în mai 2020.

Citeşte mai mult...
 
COVID-19: Comisia lansează noua versiune îmbunătățită a instrumentului SELFIE, menit să sprijine educația digitală și educația online
Joi, 13 August 2020 00:00

Comisia a lansat ieri, 12 iulie, o nouă versiune a SELFIE, un instrument care ajută școlile să valorifice la maximum tehnologiile digitale pentru predare și învățare. În contextul în care școlile încep să se redeschidă în întreaga Europă, instrumentul SELFIE a fost actualizat pentru a le ajuta să reflecteze asupra modului în care fac față învățării la distanță în timpul pandemiei de COVID-19 și să planifice următorul an școlar pe baza nevoilor elevilor și ale cadrelor didactice.

Citeşte mai mult...
 
Inițiativa pentru investiții ca reacție la coronavirus: țările UE profită de flexibilitatea sporită cheltuind eficient fondurile destinate politicii de coeziune
Joi, 13 August 2020 00:00

Comisia a publicat o primă evaluare provizorie a modului în care statele membre ale UE au făcut uz de pachetele din cadrul Inițiativei pentru investiții ca reacție la coronavirus (CRII). De la adoptarea primei propuneri privind CRII, statele membre au mobilizat cu o viteză fără precedent sume imense din resursele alocate implementării politicii de coeziune pentru a combate criza cauzată de coronavirus.

Citeşte mai mult...
 
Coronavirusul: autoritățile UE pentru protecția consumatorilor și Comisia efectuează verificări pentru a proteja consumatorii de înșelătorii online
Joi, 13 August 2020 00:00

Comisia Europeană și Rețeaua de cooperare pentru protecția consumatorilor (Rețeaua CPC) au publicat rezultatele celei de a doua examinări la nivel înalt privind înșelătoriile referitoare la coronavirus, efectuate în luna iunie, ca urmare a solicitării Comisiei de a combate produsele și publicitatea înșelătoare asociate cu coronavirusul.

Aceasta se succedă examinării la nivel înalt a platformelor din luna mai. Printre cele 73 de verificări ale platformelor principale, o treime (23 de verificări) au evidențiat un număr semnificativ de oferte și reclame dubioase. Companiile deținătoare ale platformelor au fost informate cu privire la constatările generale și au prezentat rapoarte actualizate privind măsurile pe care le-au luat pentru a soluționa această problemă.

Citeşte mai mult...
 
Comisia aprobă o nouă denumire de origine protejată pentru România
Vineri, 31 Iulie 2020 00:00

Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a vinului „Adamclisi” din România în Registrul denumirilor de origine protejate (DOP). „Adamclisi” este o denumire care se referă la vinuri albe, roze și roșii produse într-o zonă viticolă foarte veche din regiunea Dobrogei. Datorită caracteristicilor pedologice și climatice, vinurile produse în zonă au arome în general fructate și corpolență medie.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Pagina 9 din 434
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop