Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre
 

facebook

youtube

youtube


Activități
Cine ştie...CÂŞTIGĂ!
Luni, 15 Aprilie 2013 00:00


Eşti elev la unul dintre liceele vasluiene? Eşti pasionat de Uniunea Europeană? Doreşti să îţi cunoşti drepturile tale în calitate de cetăţean European?

 

Atunci participă la concursul „Noi construim viitorul Europei!”, organizat de Centrul Europe Direct Vaslui!

Citeşte mai mult...
 
Şcoala poate fi şi altfel!
Luni, 08 Aprilie 2013 00:00

În cadrul campaniei Ministerului Educației Naționale, “Şă ştii mai multe, să fii mai bun”, ediţia 2013, Centrul Europe Direct Vaslui a susţinut lecţii de informare europeană, atât la sediu cât şi în şcoli. Astfel, în perioada 1-5 aprilie 2013, elevii Clasei Pregătitoare A, de la Şcoala nr. 6 "Mihai Eminescu" Vaslui, elevi ai Colegiului Tehnic “Al.I.Cuza” Bârlad, precum şi de la  Şcoala Postliceală Sanitară FEG Vaslui, au primit noțiuni despre Uniunea Europeană, Anul European al Cetăţenilor 2013, precum  şi despre drepturile cetăţenilor europeni.


Misiunea Centrului Europe Direct Vaslui este de a promova o cetățenie participativă şi de aceea este deschis și sprijină activităţile educative cu tematică europeană, atât în cadrul cât şi în afara campaniei „Să știi mai multe, să fii mai bun!” . Vă aşteptăm!


*Mihaela Cozma, ofiţer de informare

 
Reuniunea Anuală Generală Europe Direct
Vineri, 29 Martie 2013 00:00

Doamna Viviane Reding, vicepreședinte a Comisiei Europene, și domnul Othmar Karas, vicepreședinte al Parlamentului European, au lansat o nouă generație de centre de informare Europe Direct. Noua rețea va oferi cetățenilor mai multe posibilități de a obține informații și sfaturi practice referitoare la exercitarea drepturilor în Uniunea Europeană. În prezent, în UE sunt 500 de astfel de centre, pentru cele circa 500 de milioane de cetățeni ai Uniunii, printre care şi centrul Europe Direct Vaslui. Croația va adera la rețea mai târziu, în cursul anului 2013.

Citeşte mai mult...
 
Simbolul primăverii la Europe Direct Vaslui!
Vineri, 15 Martie 2013 11:01

Odată cu venirea primăverii, Centrul Europe Direct Vaslui a organizat la sediul său din str. Mihail Kogălniceanu nr. 25, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, „Expoziţia Mărţişorului european”. Menită să contribuie la diminuarea sentimentului de excluziune socială, expoziţia a cuprins mărţişoare şi felicitări confecţionate din materiale ecologice, de beneficiarii serviciilor oferite de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DGASPC Vaslui).

Citeşte mai mult...
 
Simbolul primăverii la Europe Direct Vaslui!
Joi, 28 Februarie 2013 00:00

 

Centrul Europe Direct Vaslui vă invită, în perioada 1-8 Martie, în intervalul orar 10.00-16.00 (cu excepţia zilelor de weekend) la sediul centrului, din str. Mihail Kogălniceanu nr. 25, Vaslui, să vizitaţi „Expoziţia Mărţişorului european”.

 

Expoziţia cuprinde mărţişoare şi articole dedicate sărbătorilor mărţişorului, confecţionate de beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, din materiale reciclabile şi are ca scop reducerea sentimentului de marginalizare socială şi implicarea persoanelor defavorizate la viaţa societăţii.

 

Doar vizitând expoziţia veţi avea ocazia să admiraţi unicitatea produselor, să apreciaţi efortul depus şi originalitatea de care au dat dovadă beneficiarii serviciilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, precum şi să primiţi în dar simbolul primăverii!

Vă aşteptăm!
(Mihaela Cozma, ofiţer informare Europe Direct Vaslui)

 
Sesiune formare Reţea Europe Direct
Vineri, 22 Februarie 2013 00:00

În perioada 13-18 februarie 2013, reprezentanţii centrelor de informare Europe Direct din întreaga ţară au participat la un program de formare, desfăşurat la Predeal, judeţul Braşov.

Tematica aleasă a fost una extrem de utilă pentru activitatea desfăşurată de către centrele de informare, şi anume abilităţi de lucru cu mass-media şi tehnici de comunicare non-formală prin metoda teatrului de improvizaţie.

Citeşte mai mult...
 
Activităţi 2013
Vineri, 15 Februarie 2013 09:14

 

În 2013, Anul European al Cetăţenilor, Europe Direct Vaslui vă invită să luaţi parte la următoarele activităţi:

 

Martie – Expoziţie mărţişoare
De mărțișor, pentru a promova incluziunea socială și pentru a contribui la creșterea stimei de sine a persoanelor defavorizate, Centrul de Informare Europe Direct Vaslui organizează o expoziţie cu mărţişoare, felicitări şi articole de cadou, confecţionate de beneficiarii centrelor aflate sub directa coordonare a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

 

Aprilie – Mai - Stand Europe Direct Vaslui
Înainte de sărbătorile Pascale ne vom întâlni în cadrul expoziţiei tradiţionale „Ouă încondeiate”, organizată anual de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, unde reprezentanţii centrului vă vor informa despre drepturile dumneavoastră în calitate de cetăţeni europeni.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Pagina 24 din 31
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop