Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre
 

facebook

youtube

youtube


Activități
Europe Direct Vaslui, premiant
Vineri, 11 Octombrie 2013 00:00

În perioada 30 septembrie - 05 octombrie 2013, reprezentanții centrelor de informare Europe Direct din țară au participat la un training urmat de o sesiune de instruire si un concurs de comunicare, la Timisoara. Organizat de către Reprezentanţa Comisiei Europene în România, trainingul, ce face parte din programul anual de formare adresat celor 31 de Centre de Informare Europe Direct din România, a abordat teme precum :

Citeşte mai mult...
 
Cunoașteți-vă drepturile, ediţia a II-a!
Marţi, 10 Septembrie 2013 00:00

Vineri, 6 septembrie, începând cu orele 12.00, reprezentanţii Centrului Europe Direct Vaslui au participat, cu stand propriu, la a XI-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari, eveniment organizat în Parcul Copou Vaslui, de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vaslui, în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și Primăria Municipiului Vaslui. Participarea la târg are ca scop informarea vasluienilor cu privire la drepturile pe care le conferă calitatea de cetățean european. O acțiune similară a fost organizată anul acesta în aprilie, în cadrul expoziţiei „Ouă încondeiate. Icoane. Expoziție. Atelier. Vânzare.”. Vizitatorii expoziţiei au demonstrat interes față de drepturile europene, considerând acțiunea de bun augur și materialele informative extrem de utile.

Citeşte mai mult...
 
Guvernanță economică europeană
Marţi, 03 Septembrie 2013 00:00

În perioada 27–30 august, reprezentanții centrelor de informare Europe Direct din țară, consilieri de comunicare sau coordonatori, au participat la un training urmat de o sesiune de instruire la Colibița, judeţul Bistriţa-Năsăud. Organizat de către Reprezentanţa Comisiei Europene în România, trainingul, ce face parte din programul anual de formare adresat celor 31 de centre de informare Europe Direct din România, a avut ca temă Guvernanța Economică Europeană.

Citeşte mai mult...
 
Ziua Europei la Vaslui!
Luni, 13 Mai 2013 00:00

Ca în fiecare an de 9 mai, Europe Direct Vaslui a sărbătorit, alături de cetăţenii vasluieni, Ziua Europei.  Anul acesta când se împlinesc 20 de ani de la semnarea Tratatului de la Maastricht, tratat ce a introdus pentru prima oară conceptul de cetăţenie europeană, Centrul de Informare Europe Direct Vaslui a organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, un concurs de tipul „Cine ştie, câştigă”, având ca tematică „drepturile europene”, pentru a promova conceptul de cetăţenie europeană şi avantajele care decurg din acest statut.

Citeşte mai mult...
 
Europa celebrează...drepturile europene!
Miercuri, 08 Mai 2013 00:00

Ziua de 9 mai reprezintă o dată de referinţă în istoria Uniunii Europene, un simbol al păcii şi unităţii în Europa. Ca în fiecare an, Centrul Europe Direct sărbătorește Ziua Europei alături de cetățenii vasluieni prin activităţi care promovează valorile europene.


Anul acesta, Centrul Europe Direct organizează, în contextul Anului European al Cetățenilor, concursul între licee, „Noi construim viitorul Europei”, ce are ca tematică drepturile cetăţenilor europeni.

Citeşte mai mult...
 
Cunoașteți-vă drepturile!
Marţi, 30 Aprilie 2013 00:00

Sâmbătă, 27 aprilie, începând cu orele 12.00, reprezentanţii Centrului Europe Direct Vaslui au participat, cu stand propriu, la expoziţia „Ouă încondeiate. Icoane. Expoziție. Atelier. Vânzare.”, eveniment organizat la Silver Mall, de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vaslui, în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, Muzeul „Tradiţiilor” Muntenii de Sus şi Silver Mall Vaslui.

Citeşte mai mult...
 
Campania “Europa, casa noastră” la Vaslui !
Miercuri, 24 Aprilie 2013 00:00

Luni, 22 aprilie, comunicatorii campaniei naţionale „Europa, casa noastră” derulată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, au avut întâlniri cu elevii Liceului Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, precum și cu elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Lipovăț, judeţul Vaslui.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Pagina 23 din 31
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop