Activități

Drumul investițiilor cu fonduri europene

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 10, ne vedem în Centrul Civic!

Starea Uniunii Europene 2021

Pe data de 15 septembrie, începând cu ora 10, am avut plăcerea să vizionăm discursul susținut de Președinta Comisiei Europene, dna Ursula von der Leyen, privind Starea Uniunii Europene, alături de parteneri, precum Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, Inspectoratul Școlar Județean, Liceul Stefan Procopiu Vaslui, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Vaslui, Consiliul Județean Vaslui.

Citeşte mai mult

Fii Open-minded, Europa!...și a fost!

Pentru a încuraja inițiativele tinerilor de a se implica în viața comunității locale, și din dorința de a obține părerea lor cu privire la cum să arate Europa în care doresc să trăiască, anul acesta am participat cu un stand informativ la festivalul de muzică underground Open Camp, desfășurat în perioada 24 - 29 august 2021.

Ajuns la cea de -a XII-a ediție, ceea ce a început doar ca „visul unei nopți de vară” pe băncile parcului Secu din municipiul Vaslui, Open Camp reprezintă mai mult decât un simplu festival. Acesta este o platformă de exprimare pentru tineri, un susținător al proiectelor pentru comunitate, o inițiativă de revitalizare urbană prin artă.

Citeşte mai mult

Câștigătorii concursului Open-minded, Europa!

Felicitări câștigătorilor concursului Open-minded, Europa!
Cele 3 abonamente la festivalul de muzică Open Camp Vaslui de anul acesta, merg la:
1️⃣ Ștefan Manea
2️⃣ Cosmin Jacotă
3️⃣ Daria Croitoru
Câștigătorii sunt rugați să ne contacteze, în mesaj privat, pentru confirmare și ridicarea premiului, până pe 23 august, inclusiv!
Mulțumim tuturor participanților pentru ideile bune despre viitorul Europei!

Concurs OPEN-MINDED, EUROPA 

Regulamentul concursului

No Fake, No Hate, câștigători concurs de infografice

Miercuri, 28 aprilie, de la ora 11, am avut plăcerea să-i cunoaștem și să-i premiem pe câștigătorii concursului de infografice,”No Fake, No Hate”, în cadrul unui eveniment restrâns.

Paula-Denisa Dobranici (votul publicului), Catrinel Macovei (votul juriului) și Lefer Andrei (votul juriului) sunt tineri, frumoși, entuziaști și foarte creativi!

Infograficele realizate de aceștia și înscrise în concursul nostru, au îndeplinit toate criteriile impuse prin Regulament și au ieșit în evidență prin mesajul de impact și cromatica aleasă.

Citeşte mai mult

Concurs de infografice NO FAKE, NO HATE! - update: am prelungit termenul de înscriere 

Regulamentul concursului


 

Acord parental