Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre Moş Crăciun a venit la EUROPE DIRECT Vaslui
 

facebook

youtube

youtube


Moş Crăciun a venit la EUROPE DIRECT Vaslui
Luni, 28 Decembrie 2009 00:00

Marţi, 22 decembrie, începând cu orele 11.00, Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui a gazduit festivitatea de premiere a elevilor participanţi la concursul de proiecte de comunicare pe teme de mediu „Energie şi schimbarile climatice”, organizat de Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vaslui.


Ideea acestui concurs a pornit din necesitatea creşterii gradului de conştientizare cu privire la problematica mediului în randul elevilor de gimnaziu din şcolile vasluiene. Concursul demarat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Vaslui, la începutul lunii noiembrie, s-a adresat elevilor de gimnaziu din şcolile judeţului Vaslui, tematica abordată înscriindu-se în seria priorităţilor de comunicare ale Comisiei Europene pentru 2009.
Au răspuns invitaţiei noastre un număr de 13 şcoli de pe întreg teritoriul judeţului, proiectele întocmite fiind ulterior evaluate de o comisie alcatuită din reprezentanţi ai Consiliului judeţean Vaslui, Inspectoratului judeţean Vaslui şi Centrului EUROPE DIRECT Vaslui.


Tematica proiectului a stârnit interesul participanţilor şi toate echipele intrate în concurs au dovedit, prin intermediul prezentărilor făcute la festivitatea de premiere, că viitoarea generaţie de mâine nu este indiferentă în faţa schimbărilor climatice.
Pentru frumoasele rezultate, într-o atmosfera sarbătorească, lângă bradul împodobit, Moş Crăciun i-a răsplatit pe toţi participanţii implicaţi în proiect, elevi şi profesori, cu diplome şi cadouri EUROPE DIRECT Vaslui.

Un grup de mici colindatori a făcut deliciul publicului, încheind într-o atmosferă caldă ultimul eveniment organizat anul acesta sub egida Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vaslui, proiect finanţat de Comisia Europeană prin Reprezentanţa sa din România, în cadrul programului „Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare din reţeaua Europe Direct”.

(Geta PĂDURARU)

 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop