Săptămâna Europei

Săptămâna Europei

Săptămâna dedicată Zilei Europei va fi una plină de acțiune și bucurie! Săptămâna aceasta vom fi antrenați într-o serie de evenimente care mai de care mai variate: de la cei mai mici și până la cei mai mari și mai serioși.

Astfel îi vom ajuta pe piticii de la Grădinița nr. 17 Vaslui să descopere primele noțiuni despre Europa împreună cu partenerii noștri de la Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.


În același timp ne vom împărți eforturile să petrecem timp alături de elevii Liceului Teoretic ,,Emil Racoviță” Vaslui la sediul Centrului Europe Direct. Aceștia ne vor face o vizită împreună cu partenerii lor francezi și germani dintr-un proiect Erasmus+ și vom discuta despre oportunitățile UE pentru tineri.

Pe data de 10 mai vom desfășura un turneu cu mai multe clase de la Școala Gimnazială ,,Constantin Parfene” Vaslui!


Iar în paralel ne vom mai întâlni cu 32 de elevi de la Liceul cu Program Sportiv la Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

După care ne vom întoarce la Școala Gimnazială "Constantin Parfene" Vaslui, unde ne vom face noi prieteni în zilele de 11 și 12 mai.

Și vom termina săptămâna în forță atunci când, sâmbătă, 13 mai, vom fi gazdele evenimentului ???????????????????? ???????????????????? unde îl vom avea invitat pe jurnalistul Euronews, dl. ???????????????????????????? ????????????????????????????????.