Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre No Fake, No Hate, câștigători concurs de infografice
 

facebook

youtube

youtube
No Fake, No Hate, câștigători concurs de infografice
Miercuri, 28 Aprilie 2021 00:00

Miercuri, 28 aprilie, de la ora 11, am avut plăcerea să-i cunoaștem și să-i premiem pe câștigătorii concursului de infografice,”No Fake, No Hate”, în cadrul unui eveniment restrâns.

Paula-Denisa Dobranici (votul publicului), Catrinel Macovei (votul juriului) și Lefer Andrei (votul juriului) sunt tineri, frumoși, entuziaști și foarte creativi!

Infograficele realizate de aceștia și înscrise în concursul nostru, au îndeplinit toate criteriile impuse prin Regulament și au ieșit în evidență prin mesajul de impact și cromatica aleasă.


În cadrul evenimentului am avut plăcerea să o cunoaștem și pe dna Costin Ramona Diana, profesor de Educație Vizuală la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Vaslui, care a coordonat o parte din câștigători!

Deși toate cele 45 de infografice înscrise în concurs ne-au plăcut foarte mult, conform Regulamentului am oferit doar 3 premii principale, constând în 3 telefoane mobile smart, pentru 3 participanți diferiți. 

Unul dintre cei 3 câștigători a fost stabilit prin Votul Publicului, prin însumarea numărului total de reacții pozitive de pe paginile de Facebook și Instagram ale paginii Europe Direct Vaslui. Încă de la lansare, 25 martie, toate infograficele înscrise au fost postate pe publicate pe conturile noastre de socializare, iar publicul a avut ocazia să voteze infograficul preferat pănă luni, 26 aprilie, ora 14.

Cu 1.285 de reacții pozitive, 793 pe Facebook și 492 pe Instagram, infograficul realizat de Paula-Denisa Dobranici a fost ales câștigător de către public.

Ceilalți doi câștigători, Catrinel Macovei și Lefer Andrei, au fost stabiliți prin Votul Juriului, format din reprezentanți ai Organizatorilor și Partenerilor.


 În decizia sa, juriul a ținut cont de următoarele aspecte:

  • elemente vizuale/calități estetice (culori, ilustrații grafice, imagini);
  • elemente de conținut (informații relevante, statistici, intervale de timp);
  • elemente informative (fapte);
  • imaginație şi creativitate, idei originale, mesaj convingător şi cu putere de impact.


Pentru că ne plac toate lucrările și apreciem fiecare efort în parte, toți participanții primesc diplome, broșuri și materiale promoționale!

Suplimentar, vom acorda și premii surpriză pentru "Cel mai creativ mesaj", Mirunei Simiuc, elevă la Școala Gimnazială „Mareșal Constantin Prezan” Sat Dumești, prof. coordonator dna. Ana-Maria Lefter, pentru mesajul: “Cu fiecare imunizare făcută, întristăm câte puțin virusul. Haideți să-l facem să plângă!”.

Dorim să mulțumim frumos tuturor participanților, profesorilor coordonatori, partenerilor - Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, Palatul Copiilor Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Pentru mai multe fotografii din cadrul evenimentului, dar și pentru a vizualiza infograficele înscrise în concurs, vă invităm pe pagina noastră de Facebook.

 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop