Gala Femeilor de succes

Gala Femeilor de succes


Pentru că ne apropiem de finalul unui an dificil, am ales să-l încheiem printr-un eveniment de recunoaștere și mulțumire a efortului pe care îl depun, de mai bine de 10 luni, eroii aflați în prima linie în lupta anti-covid.

Astfel, 28 decembrie am desfășurat “Gala Femeilor de succes”, prin care am premiat, în mod simbolic, o parte din femeile din județul Vaslui, reprezentante ale autorităților implicate în lupt anti-covid, în special cadre medicale.


Gândit inițial ca un eveniment de promovare al politicilor UE privind egalitatea de șanse și gen și de celebrare a femeilor din județ, care au avut succes în diferite domenii de activitate și care reușesc să îmbine viața profesională cu cea de familie, fără să renunțe la propria pasiune, Gala Femeilor de succes a trebuit să se adapteze vremurilor, la fel ca întreaga omenire.

Deși am avut posibilitatea de a ne vedea doar online, emoțiile și sentimentele transmise au fost la fel de puternice ca în vremurile mai bune! Dorim să vă mulțumim și pe această cale pentru  devotamentul de care ați dat dovadă, nu doar în această perioadă și pentru faptul că ați făcut tot posibilul pentru a fi alături de noi!


Pentru că efortul este colectiv, de data aceasta, mulțumirile merg către echipele complete ale:

- Spitalului Municipal de Urgență "Elena Beldiman" Bârlad;

- Spitalului Județean de Urgență Vaslui;

- Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui;

- Direcției de Sănătate Publică Vaslui;

- Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.


Dorim, de asemenea, să mulțumim autorităților și organizațiilor pentru prezență, intervenții, dar mai ales pentru implicarea în diminuarea efectelor soci-economice provocate de pandemie:

- Consiliul Județean Vaslui;

- Instituția Prefectului Vaslui;

- Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui;

- Crucea Roșie România, Filiala Vaslui;

- Asociația „Bună Ziua, Copii din România”;

- Club Rotary Vaslui

- Asociația Filantropia Ortodoxă Huși.


Și, nu în ultimul rând, mulțumim dlui Valeriu Caragață, Administrator Public al Judeţului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui, pentru sprijin!