Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre Europa Literară, ediția a II-a
 

facebook

youtube

youtube
Europa Literară, ediția a II-a
Marţi, 11 August 2020 08:00


Începând de astăzi, alături de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui, prin Cercul de Creație Literară, vă invităm, din nou, la lectură europeană, în cadrul concursului Europa Literară, ediția II.La fel ca la prima ediție, și de această dată, invităm publicul larg să ne transmită, până pe 4 septembrie 2020, o fotografie artistică cu o carte ce aparține unui autor european și o scurtă descriere/recomandare despre acea carte. Totuși, diferența la această ediție este că, în competiție vor fi acceptate doar acele cărți care aparțin autorilor născuți în 18 dintre cele 27 state membre UE, state ce nu au fost menționate în prima ediție, precum: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria.

Pentru a vă înscrie în concurs, rugăm persoanele interesate, să ne transmită fișa de înscriere și un acord parental(doar în cazul participanților minori) alături de fotografii, pe adresa noastră de e-mail, europedirectvaslui@cjvs.eu, sau pe conturile de socializare, de pe Facebook și Instagram.

Pentru a fi câștigătoare, fotografiile trebuie să fie cât mai creative și originale, iar descrierea cărților să conțină trăirile si sentimentele cititorilor din timpul lecturii, ce i-a impresionat sau marcat pe aceștia la acea carte.

 

În cadrul competiției, vor fi premiate cel puțin 5 persoane, atât prin votul publicului pe paginile noastre de Facebook și Instagram, precum și prin analiza juriului, format din reprezentanții Organizatorilor. Premiile vor consta în diplome și broșuri pentru toate persoanele înscrise, adeverințe, acolo unde va fi cazul, precum și materiale promoționale unice personalizate cu logo-ul Comisiei Europene în România și Europe Direct Vaslui, pentru cele mai bune înscrieri.

La finalul acestui concurs, organizatorii vor realiza o carte digitală cu titlul „Europa Literară”, ce va purta amprenta participanților, fiind o colecție a trăirilor și emoțiilor create de autori în mintea și sufletul cititorilor, ce va fi distribuită online.

Informații suplimentare sunt disponibile în Regulamentul concursului. 

Regulamentul concursului


 

Acord parental


 

Fisa inscriere
 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro