Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre „Europa generațiilor viitoare - brunch cu profesioniștii”
 

facebook

youtube

youtube


„Europa generațiilor viitoare - brunch cu profesioniștii”
Luni, 16 Decembrie 2019 00:00

Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, din cadrul Consiliului Judeţean Vaslui, a organizat pe data de 12 decembrie 2019, evenimentul „Europa generațiilor viitoare - brunch cu profesioniștii”.


Am dorit ca evenimentul să reunească oameni de afaceri, profesioniști și tineri aflați în căutarea unei profesii pentru un dialog, într-un mediu mai puțin formal. Considerăm că această nouă formulă de întâlnire răspunde nevoii tinerilor de peste 16 ani de a fi consiliați în alegerea unei profesii și de a primi informații utile cu privire la viitorul lor profesional. Întâlnirea a adunat meserii solicitate pe piața muncii atât pe plan local, cât și în spațiul european, printre care: medic, avocat, chef bucătar, antreprenori in domeniul floristic, cofetărie și auto, polițist, jandarm, pompier, IT-ist, practicate cu pasiune de profesioniștii prezenți la întâlnirea cu tinerii.


Europa generațiilor viitoare - brunch cu profesioniștii” a răspuns uneia din principalele priorități ale Comisiei Europene, “Un nou impuls pentru locuri de muncă, creștere și investiții” și a avut ca scop transferul de cunoștințe de la cei experimentați către cei mai tineri, de a le oferi acestora din urmă, consiliere și orientare profesională, într-un cadru informal și nu în ultimul rând modele de urmat în alegerea unei cariere.


Acțiunea a făcut parte din suita activităților proiectului “Centrul de Informare Europe Direct Vaslui”, cofinanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța sa din România, în cadrul Programului “Selectarea partenerilor pentru desfășurarea de activități în calitate de Centre de Informare Europe Direct în România (2018-2020)”.

             

Poze de la acest eveniment găsiți pe pagina noastră de Facebook


 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop