Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre BUNI-pe-NET, ediţia a II-a
 

facebook

youtube


BUNI-pe-NET, ediţia a II-a
Luni, 28 August 2017 00:00

În perioada 23 - 25 august 2017 am avut plăcerea să organizăm a doua ediţie a acţiunii “BUNI-pe-NET”.

La fel ca anul trecut, acţiunea a cuprins 4 seminarii IT, destinate persoanelor vârstnice din judeţul Vaslui şi a contribuit la dobândirea independenței şi facilitarea vieţii persoanelor vârstnice, favorizând incluziunea socială a acestora şi îmbătrânirea activă.


Participanţii au avut ocazia să afle care sunt obiectivele Agendei Digitale a Uniunii Europene şi să realizeze exerciţii practice în utilizarea calculatorului, respectiv a internetului.


Elementul de noutate faţă de prima ediţie a acţiunii, l-a reprezentat locul de desfăşurare al seminariilor. Anul acesta caravana noastră a vizat, pe lângă municipiul Vaslui, şi oraşele Negreşti, Huşi şi Bârlad. Mai exact, primul seminar, ce a avut loc pe data de 23 august 2017, s-a desfăşurat la Centrul Medico - Social „Buna Vestire” din Vaslui, al doilea şi al treilea au avut loc pe data de 24 august, la sediul Centrului de Tineret din Negreşti, respectiv la Centrul Consultativ pentru cetăţeni din Huşi, iar ultimul, pe data de 25 august, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Elena Cuza” din Bârlad.


Astfel, pe parcursul celor 4 întâlniri, 117 de pensionari s-au familiarizat cu termeni precum motoare de căutare, pagini şi adrese web, au aflat cum pot plăti facturile pe internet, cum pot citi ştirile europene sau să comunice cu cei dragi.


Şi de data aceasta, acţiunea a fost un succes, seminariile fiind foarte bine primite de către pensionari. Acest lucru nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul partenerilor noştri, Primăria Municipiului Vaslui, Primăria Municipiului Huşi, Asociația Pensionarilor din Huși, Primăria Oraşului Negreşti, Primăria Municipiului Bârlad, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Elena Cuza” din Bârlad, cărora le mulţumim, pe această cale!


Pentru mai multe fotografii, vă invităm pe pagina noastră de Facebook, @EuropeDirectVaslui.
 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop