Europa direct la tine acasa
Reteaua Centrelor EUROPE DIRECT este o interfata intre cetateni
si Uniunea Europeana, la nivel local.
Prima pagina Activitățile noastre „Şcoala de afaceri pentru copii/Children`s Business School”, inspiraţie pentru Europe Direct Vaslui
 

facebook

youtube


„Şcoala de afaceri pentru copii/Children`s Business School”, inspiraţie pentru Europe Direct Vaslui
Vineri, 26 Mai 2017 10:29

Centrul Europe Direct Vaslui organizează în această perioadă  acţiunea „Şcoala de afaceri pentru tineri/ Young in Business”. Aceasta cuprinde 4 seminarii de informare, un concurs de planuri de afaceri şi o excursie educaţională.


Seminariile, ce au avut loc între 22 - 24 mai, la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad, Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huşi  şi Liceul „Ştefan Procopiu” Vaslui, au avut ca scop informarea tinerilor liceeni despre programele europene şi fondurile europene destinate antreprenoriatului.


Concursul invită liceenii şi profesorii să realizeze un plan de afaceri, în echipe de 4 membri, 3 elevi şi un profesor şi să câştige o excursie! Echipele vor trimite planul de afaceri până la data de 5 iunie, pe emailul europedirectvaslui@cjvs.vs! Juriul va analiza planurile şi va stabili 2 echipe câştigătoare, ce vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe colegii noştri de la Europe Direct Nord Est, Piatra Neamţ şi de a participa la un program de team building alături de tinerii viitori antreprenori din judeţul Neamţ.


„Şcoala de afaceri pentru tineri/ Young in Business” a plecat de la ideea colegilor de la Europe Direct Nord Est, care organizează în perioada 30 mai – 13 iunie 2017 campania “Școala de afaceri pentru copii/Children`s Business School”, ediția a V-a 2017.


“Ajuns la cea de-a V-a ediție, evenimentul se bucură de popularitate crescută în cadrul instituțiilor de învățământ și în rândul publicului nemțean, devenind o tradiție care asigură continuitatea prezenței și implicării Centrului Europe Direct Nord-Est în educația antreprenorială a tineretului. Anul acesta, competiția se va desfășura pe două categorii: clasele V - VIII și clasele IX - XII, ce vor prezenta proiectele lor de afaceri în cadrul „Târgului de Idei de Afaceri”, ce va avea loc pe 30 mai 2017, la Piatra Neamț. Miza acestei competiții este admiterea la sesiunea de instruire în antreprenoriat, leadership și dezvoltare personală – CBS Leadership Skills Training, oferită de Centrul ED, și participarea la programul de învățare experiențială outdoor, de tip Challenge – Experiential Business Challenge. Tinerii antreprenori aspiranți din Piatra Neamț îți vor întâlni colegii din Vaslui în cadrul instruirii și vor merge împreună la sesiunea de învățare experiențială outdoor. ”, transmit cei de la Europe Direct Nord Est, pe pagina lor web cedne.ro.

 
Mobile Version | Desktop Version

 


banner banner1 banner2 banner3 banner7 banner5
banner11 banner9 banner6 banner10 banner8 banner9

Logo CJVS str. Ştefan cel Mare nr.79, Vaslui 730168,Vaslui, România
      t:      0235 361 089
      f:      0235 361 091
      e:      consiliu@cjvs.eu
      w:      www.cjvs.eu
       str. Mihail Kogalniceanu nr. 25, Vaslui 730104,Vaslui, România
      t:      0235 361652
      f:      0235 361652
      e:      europedirectvaslui@cjvs.eu
      w:      www.europedirectvaslui.ro


Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop