Să fim mai buni!

Să fim mai buni!

Demnitatea umană, libertatea, democraţia, egalitatea, statul de drept şi respectarea drepturilor omului sunt valori care se regăsesc în toate tratatele Uniunii Europene. Încă de la înfiinţare, unul dintre obiectivele principale ale UE este promovarea drepturilor omului, pe plan intern și mondial.


În acest context, invităm tinerii din judeţ la piesa de teatru “Să fim mai buni”, ce se va desfăşura  pe data de 22 decembrie 2016, ora 14.00, la sediul Consiliului Judeţean Vaslui.


Piesa va fi pusă în scenă de un grup de elevi de clasa a IX-a de la Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" Vaslui, sub îndrumarea domnului profesor doctor Gherghe Adrian, coordonatorul Cercului de Creaţie Literară din cadrul Palatului Copiilor Vaslui şi a doamnei profesor Ciobanu Liliana, cadru didactic la Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" Vaslui.


Tema acestei activităţi o reprezintă toleranţa, obiectivul fiind conştientizarea tinerilor asupra drepturilor pe care le au în calitate de cetăţeni europeni şi promovarea valorilor care stau la baza construcţiei Uniunii Europene. 


Participarea la acest eveniment este gratuită.

Vă aşteptăm!